SUSHI WAASLAND

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 344 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sushi Waasland. Meer weten? Ontdek meer

24 jul 2024 om 19:07 Soms wat langer wachten dus zeker optijd bestellen want het is het wachten meer dan waard!! Heerlijke sushi.
7 jul 2024 om 19:14 Super
6 jul 2024 om 22:15 Lekker gegeten en voor een schappelijke prijs. Wel lang moeten wachten maar de bezorger heeft zich hiervoor vriendelijk verontschuldigd, dat apprecieer ik.
30 jun 2024 om 21:03 Super lekker, wel lang moeten wachten op de bezorging. (Wel naar Kieldrecht)
25 jun 2024 om 22:25 Altijd top!
25 jun 2024 om 19:04 Normaal goed
22 jun 2024 om 21:19 Zeer lekker en fijn eten , vriendelijke mensen , we zijn het eten gaan afhalen en moesten niet te lang wachten.
21 jun 2024 om 20:21 Ik wachtte 2 uur op mijn bestelling... het was heerlijk
16 jun 2024 om 23:20 Bestelling was perfect optijd en de sushi was weer erg lekker!
16 jun 2024 om 21:26 Duurde 2u tegen dat we onze bestelling hadden. Na 1u belde ik met de vraag wanneer ze er zouden zijn, bezorger was zogezegd onderweg. 30min later nog steeds geen bestelling.
12 jun 2024 om 20:41 Ze waren stipt op tijd. Zeer lekker en vlotte service . Houden rekening met de pauze van het werk . Top!
9 jun 2024 om 18:48 45 min te laat terwijl hij een half uur voordien nog maar 5 minuten weg was. Alles heel fout gesneden: dragon eyes nog geen halve cm dik, vielen zo uit elkaar. Sashimi 1 dikke klomp.Sushi rijst heel plat/los. Een haar in de avocado/zeewier salade.